Vergelijk aanbieders van zorgverzekeringen
Verzekeringen startpagina

Ziektekostenverzekering en zorgverzekering

Bent u op zoek naar informatie over zorgverzekeringen of bent u van plan binnenkort een nieuwe zorgverzekering af te sluiten? Hieronder hebben we een aantal websites verzameld die meer informatie verstrekken. Tevens vindt u hier een overzicht van aanbieders van ziektekostenverzekeringen. Op deze manier kunt u de verzekeraars makkelijk vergelijken op prijs en voorwaarden.

Sorteer de koppelingen in deze zorgverzekeringen rubriek op:  

2 gerelateerde rubrieken:

Independer ziektekosten

Vergelijk alle ziektekostenverzekeringen op Independer.nl en bespaar daarmee tientallen euro's op uw huidige verzekering. Via Independer kunt u nu eenvoudig alle zorgverzekeringen op éé site met elkaar vergelijken en hiermee de goedkoopste en beste basisverzekering voor dit jaar vinden.

Agis zorgverzekering

De website van de ziektekostenverzekeraar Agis. Lees meer over de basisverzekering, de aanvullende verzekeringen en de tandverzekeringen die deze zorgverzekeraar biedt. U kunt direct uw premie berekenen, het overzicht van vergoedingen en dekkingen raadplegen en u daarna eventueel online aanmelden. Ook voor een collectieve verzekering kunt u bij Agis terecht.  tip

Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

De nieuwe zorgverzekering

Site van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de nieuwe zorgverzekering voor iedereen. U vindt er o.a. een samenvatting, informatie over het basispakket, aanvullende verzekering en de keuzemogelijkheden en premie en bijdragen.

Zorgcollectief UnitedConsumers

De beste zorg met de hoogste korting? Meld u aan voor het zorgcollectief van UnitedConsumers. Omdat u met een grote groep mensen bent, kan er korting worden bedongen op de nieuwe zorgverzekering en de door u gewenste aanvullende verzekeringen.

Anderzorg

Hoofdpijn van de premie van uw ziektekostenverzekering? Anderzorg is de goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland. AnderZorg kent ook een speciale aanvullende verzekering voor mensen van 18 t/m 30 jaar: AnderZorg Jong.

Zorgverzekering startpagina

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis Achmea is een landelijk opererende zorgverzekeraar met een volledig pakket aan ziektekostenprodukten.

Kiesbeter

Op Kiesbeter.nl vindt u vergelijkende informatie over zorgverzekeringen, ziekenhuizen en kosten van medicijnen. Ook leest u op deze website hoe u gezond kunt (blijven) leven. De site is ontwikkeld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), een overheidsorganiatie.

OHRA Zorgverzekering

OHRA biedt naast de uitstekende basisverzekering aanvullende zorgverzekeringen speciaal voor jongeren, gezinnen en ouderen. Via de speciale 'Op Jouw Leven Service' wordt uw aanvullende zorgverzekering automatisch aangepast op uw levensfase. Selecteer op de website uw situatie en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ziekteverzuimverzekering OHRA

Als werkgever bent u verplicht om de eerste twee jaar 70% van het loon van een zieke werknemer door te betalen en daarnaast om ziekteverzuim te beperken en aan te pakken. Verzeker uzelf nu tegen ziekteverzuim van uw werknemers via OHRA. OHRA is gespecialiseerd in verzuimbegeleiding, reïntegratie en WGA-eigenrisicodragersschap.

Belasting en zorgverzekering

Naast de zorgpremie aan de zorgverzekeraar betaalt u ook een inkomensafhankelijke bijdrage aan de belastingdienst welke automatisch wordt ingehouden op uw loon of uitkering. Deze vergoeding wordt verzorgd door de uitkeringsinstantie of uw werkgever en hierover betaalt u oonbelasting en premie volksverzekeringen. Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor zorgtoeslag. Lees er alles over op de site van de Belastingdienst.

Terug naar verzekeren | Suggesties voor ziektekostenverzekering? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen