Alles over de opstalverzekering / woonhuisverzekering
Verzekeringen startpagina

Woonhuisverzekering

Een opstalverzekering, ook vaak woonhuisverzekering genoemd, dekt de schade aan uw huis veroorzaakt door onder meer brand (ook rookschade en roetschade), blikseminslag, storm en ontploffing en veelal ook diefstal en inbraak. Ook de roerende goederen (garages, schuren, schuttingen, tuinhuisjes, leidingen) en tuinaanleg (meestal in beperkte mate) zijn verzekerd of kunnen meeverzekerd worden. Glaswerk dient meestal apart meeverzekerd te worden d.m.v. een glasverzekering.

Sorteer de koppelingen in deze opstalverzekeringen rubriek op:  

VerzekerUzelf woonhuisverzekering

Met de woonhuisverzekering van VerzekerUzelf.nl bent u verzekerd voor onder andere schade bij brand, storm, inbraak of waterschade, schade aan tuin en erfscheiding en schade aan uw huis, aanbouw of bijgebouwen.

OHRA opstal

Informatie over de woonverzekeringen van OHRA. OHRA kent verschillende woonverzekeringen; vul nu uw gegevens in en OHRA neemt geheel vrijblijvend contact met u op.  tip

Independer woonhuisverzekering

Vergelijk alle woonhuisverzekeringen op Independer.nl en bespaar honderden euro's.

Vereniging Eigen Huis > opstal

Een uitgebreide uitleg over de opstalverzekering van de Vereniging Eigen Huis. Aan bod komen onder meer de soorten opstalverzekering en wat er onder de dekking valt.

Rabobank woonhuisverzekering

Met de opstalverzekering van de Rabobank zijn risico's als brand, diefstal en waterschade gedekt. Tevens heeft u garantie tegen onderverzekering. U kunt direct online premieberekeningen uitvoeren.

ABN AMRO woonhuisverzekering

Overzichtelijke tabel met de kenmerken van de woonhuisverzekering van ABN AMRO. U kunt de premie voor een Woonhuisverzekering berekenen en eventueel direct de verzekering afsluiten.

Opstalverzekering startpagina

RVS woonhuisverzekering

Met de Woonhuisverzekering van RVS is uw woning gedekt tegen de financiële gevolgen van brandschade, stormschade en waterschade, blikseminslag en nog veel meer.

Centraal Beheer woonhuisverzekering

De Woongarantverzekering van Centraal Beheer Achmea bestaat uit een inboedelverzekering, opstalverzekering en een particuliere aansprakelijkheidsverzekering. U kunt online de premie berekenen en eventueel de verzekering direct afsluiten.

Postbank > woonhuisverzekering

Meer informatie over de woonhuisverzekering van de Postbank. Deze opstalverzekering is een onderdeel van het WoonZekerPakket.

Bouwfonds opstalverzekering

Alles over de opstalverzekering van Bouwfonds. U kunt op de site een brochure inclusief de opstalmeter aanvragen, waarmee u op eenvoudige en objectieve wijze de herbouwwaarde van een opstal kunt vaststellen.

Terug naar verzekeren | Suggesties voor woonhuisverzekering? | Deze pagina bij uw favorieten

Premieberekening

Bij de opstalverzekering is de premie die u betaalt gebaseerd op de herbouwwaarde van uw huis. Deze herbouwwaarde is een indicatie van de kosten om uw huis onmiddelijk na de gebeurtenis opnieuw op dezelfde plaats op te bouwen met dezelde bestemming. Bij nieuwe huizen is de herbouwwaarde gelijk aan de koopprijs waarvan de prijs van de grond wordt afgetrokken. De herbouw waarde is, tenzij anders vermeld, exclusief de kosten van aanleg van een fundering.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen