Vergelijk uitvaartverzekeringen
Verzekeringen startpagina

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Vergelijk op deze pagina aanbieders van uitvaartverzekeringen met elkaar. Wilt u een crematieverzekering of begrafenisverzekering afsluiten? Het loont in dat geval de moeite om de verschillende uitvaartverzekeraars met elkaar te vergelijken. Door de ene uitvaartverzekering naast de andere te leggen kunt u soms behoorlijke verschillen in voorwaarden en prijzen tegenkomen. In onderstaand overzicht hebben we alvast een aantal verzekeringsmaatschappijen die begrafenis- en crematieverzekeringen in hun pakket hebben voor u op een rijtje gezet. Kijk en vergelijk!

Sorteer de koppelingen in deze overlijdensverzekering rubriek op:  

1 gerelateerde rubriek:

Dela Natura Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van Dela kent lage premies en is waardevast. Dit betekent dat de verzekerde waarde meestijgt ongeacht wat een uitvaart in de toekomst kost. Vraag meer informatie aan en ontvang een irischeque van 20 euro.  tip

Monuta Uitvaartverzekering

Sluit nu een Monuta uitvaartzorg verzekering af bij Vergelijkshop en ontvang 2 gratis bioscoopbonnen van € 7,50. Bovendien ontvangt u de polis eerst op proef. Op de site berekent uw premie snel in slechts drie stappen.

Dela Familieplan

Het DELA FamiliePlan is een overlijdensrisicoverzekering waarmee u ervoor zorgt dat na uw overlijden een bepaald bedrag beschikbaar komt zodat uw nabestaanden het leven opnieuw op kunnen pakken en aan hun financiële verplichtingen kunnen blijven voldoen. Vraag meer informatie aan en maak iedere maand kans op een Nintendo Wii spelcomputer.  tip

Jeuitvaartverzekerd.nl

Bij Jeuitvaartverzekerd (onderdeel van Nationaal Spaarfonds) sluit u online voordelig een uitvaartverzekering af met een lage premie én vrije keus van uitvaartverzorger. Kinderen zijn met deze uitvaart verzekering tot hun 21e jaar gratis meeverzekerd.  tip

Uitvaartverzekering startpagina

Uitvaartpolis online

Uitvaartpolis-online.nl biedt via internet uitvaartverzekeringen tegen zeer scherpe tarieven. Op de site wordt u de mogelijkheid geboden om online uw premie te berekenen en uw uitvaart verzekering aan te vragen.

DELA Uitvaart Koopsompolis

De kosten van een uitvaart stijgen ieder jaar weer. Stort daarom nu alvast een eenmalig bedrag voor de uitvaart via de DELA Uitvaart Koopsompolis. Omdat u een koopsom als buitengewone uitgave kunt opvoeren bij uw belastingsaangifte kunt u een groot deel van een koopsomstorting terugkrijgen van de fiscus.

VerzekerUzelf uitvaartverzekering

Bij internetverzekeraar VerzekerUzelf heeft u de keuze uit de Natura Begrafenis- & Crematieverzekering, waarmee u verzekerd bent voor een volledig verzorgde begrafenis of crematie, en de Uitvaart extra kapitaal verzekering, welke uitkeert in geld. Winstbijschrijving geschiedt bij deze laatste verzekering jaarlijks.

  Help mee aan het opbouwen van deze begrafenis/crematieverzekering startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar verzekeren | Suggesties voor uitvaart verzekering? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen