Diverse verzekeringen
Verzekeringen startpagina

Diverse verzekeringen

Sorteer de koppelingen in deze diverse verzekeringen rubriek op:  

VerzekerUzelf inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van VerzekerUzelf.nl bent u verzekerd voor o.a. schade bij brand, storm, inbraak of waterschade, schade door schroeien, zengen etc. en schade door blikseminslag en inductieschade door bliksem aan uw elektronische apparatuur.

VerzekerUzelf rechtsbijstandverzekering

Internetverzekeraar VerzekerUzelf biedt op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, een rechtsbijstandverzekering voor particulier en gezin en een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers.

VerzekerUzelf glasverzekering

Met de glasverzekering van VerzekerUzelf.nl bent u verzekerd voor o.a schade aan daglicht doorlatend glas, plaatsingskosten en noodvoorzieningen en schade aan lichtdoorlatende kunststof koepels, balkon- en terreinafscheidingen. De glasverzekering is waardevast door jaarlijkse indexering volgens CBS-index.

Donaid

Het goede doel steunen en zelf jaarlijks geld besparen? Dat kan via Donaid. Van 90 verzekeraars ontvangen u en het goede doel namelijk provisie retour.

Diversen startpagina

OHRA rechtsbijstand

U en uw gezinsleden kunnen met juridische problemen te maken krijgen. Met de OHRA Rechtsbijstandverzekering voorkomt u financiële moeilijkheden als u professionele juridische hulp nodig heeft.

StaIkSterk.nl

Deze website van het Ministerie van Economische Zaken vertelt alles over uw rechten en plichten als consument.

  Help mee aan het opbouwen van deze diversen startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar verzekeren | Suggesties voor diverse verzekeringen? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen