Dierenverzekeringen en huisdierenverzekeringen
Verzekeringen startpagina

Dierenverzekeringen

Sorteer de koppelingen in deze huisdierenverzekering rubriek op:  

1 gerelateerde rubriek:

Nationale Huisdierenverzekering

Met de Nationale Huisdierenverzekering van Nationaal Spaarfonds stelt u zelf uw verzekeringspakket samen. Naast de ruime dekking van deze huisdierenverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende crematieverzekering en een aanvullende verzekering voor sterilisatie, castratie, vaccinaties en gebitsbehandelingen van uw huisdier.  tip

Huisdierenverzekeringen.nl

Zeer informatieve, onafhankelijke site waarop zo'n beetje alle aanbieders van (huis)dierenverzekeringen en hun polisvoorwaarden onder de loep gelegd worden. Conclusie: De enorme hoeveelheid klachten over huisdierenverzekeringen blijft aanwezig.  tip

Gratis huisdieren EHBO boekje

Vraag nu gratis het handige EHBO-boekje aan van Dier & Zorg, de dierenverzekering voor honden en katten!  tip

Kassa over huisdierenverzekeringen

Nuttige informatie over huisdierenverzekeringen (met name klachten daarover) van het populaire Vara programma Kassa.

Dier en Polis huisdierenverzekering

Dier en Polis is een verzekeringsmaatschappij voor honden en katten. Dier en Polis biedt een ziektekostenpolis, verwondingenpolis, extra aanvullende ziektekostenpolis en crematiepolis. Bij het afsluiten van een polis wordt er 1,50 gedoneerd aan het WNF.

Stichting de Ombudsman

Informatie van Stichting de Ombudsman over huisdierenverzekeraars.

Pico Bello ziekenfonds

Pico Bello biedt een naar eigen zeggen voordelig maar toch zeer uitgebreide dierenverzekering. U heeft bij Pico Bello de keuze uit vijf verzekeringsvormen. Verder heeft u een vrije keuze van dierenarts en geen eigen risico.

Dierenverzekering startpagina

Waar moet u op letten?

Waar moet u op letten voordat u een dierenverzekering afsluit en wat kunt u zoal verzekeren? Op de site van de Dierenbescherming leest u meer.

Briass

BRIASS biedt u 5 verzekeringen die zowel voor uw hond als uw kat afgesloten kunnen worden: een ziektekostenverzekering, een ongevallenverzekering, een ongevallen-verwondingenverzekering, een reisverzekering en een crematieverzekering.

Dier & Zorg

Dier & Zorg is de dieren verzekering van Proteq. Het betreft hier een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten die privé gehouden worden. Voor iedere polis doneert Dier & Zorg € 2,00 aan De Dierenbescherming.

Amev Hippo paardenverzekering

Bij Amev Hippo paardenverzekeringen heeft u als particuliere paardenbezitter of professionele paardenhouder keuze uit een compleet aanbod verzekeringen voor uw paard of paarden.

MedPets.nl

Medpets.nl is de eerste online dierenarts en apotheek in één. Indien u eigenaar bent van hond, kat of paard kunt u bij MedPets diergeneesmiddelen (zowel vrij verkrijgbaar als op recept) en speciaal dieetvoer goedkoop bestellen.

Eerste Friese paardenverzekering

Paarden zijn een kwetsbaar bezit. Daarom kunt u bij de EFO paardenverzekering met verschillende dekkingsvormen en mogelijkheden van aanvullende verzekeringen zelf bepalen hoeveel risico u wilt lopen.

Terug naar verzekeren | Suggesties voor dierenverzekeringen? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen